Fönsterputs

Svårt att se om solen skiner? Boka fönsterputs från 495kr! Nu kan du snabbt och enkelt få dina fönster putsade till bra pris och med RUT-avdrag.
Fönsterputsning

Fönsterputs för skinande rena fönster!

Ibland kan det vara svårt att hinna med allt, därför kan det vara skönt att lämna över fönsterputsningen till riktiga städhjältar och få tid över till annat. Speciellt när det inte kostar skjortan.

Låt våra proffs ge dig skinande rena fönster utan ränder, stänk eller flammor. Våra fönsterputsningstjänster finns tillgängliga ner till hela -16 grader och möjlighet finns även att få inglasade balkonger/terrasser putsade som tilläggstjänst. Du slipper det dåliga samvetet och krånglet med att putsa själv. Vi älskar att göra rent dina fönster och garanterar att du blir nöjd. Snart kan du också njuta av utsikten i ett ljusare och ännu trevligare hem.

Loading
Fönsterputs

Fönsterputs? Låt städhjältarna putsa dina fönster

När putsade du dina fönster senaste? Kanske kommer det dåliga samvetet fram. Du har säkert tänkt flera gånger att du borde ta tag i det. Men så blir det inte av. Det finns ju så mycket annat som man vill göra, som är så mycket roligare.

Men smutsiga fönster gör ingen glad. Och det är tråkigt att behöva lägga tid och energi på fönsterputs. Speciellt när det finns en betydligt enklare lösning.

Vi på Städhjältarna putsar fönster varje dag och är proffs på att få fönster skinande rena. Överlåt fönsterputsningen till oss. Du får rena fönster, slipper det dåliga samvetet och sparar tid. Vem vill inte det?

Fönsterputsning när du vill

Vi på Städhjältarna putsar fönster från morgon till kväll, måndag till lördag, i hela Stockholmsområdet, Uppsala län och i Söderhamn med omnejd. Flexibiliteten är med andra ord hög. Vi putsar dessutom ner till -16 grader, så inte ens vinterväder stoppar oss.

Vi anpassar oss alltid efter dina individuella förutsättningar. Om du har fönster som är placerade högre än fem meter tar vi med oss en stege och om du behöver få din inglasade terass städad så är det enkelt att lägga till.

Vad kostar fönsterputsning?

Vad fönsterputs kostar beror helt på vilka fönster du har. Och om det är något du är osäker på är du alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

Det finns fyra olika typer av fönster och priset varierar beroende på hur mycket tid de kräver. Om du har treglasfönster utan spröjs, istället för vanliga fönster utan spröjs, så kommer våra städhjältar även pusta mellan glasen. Du betalar ett litet högre pris, men får också mer putsning för pengarna.

1. Fönster utan spröjs

Detta är fönster utan någon form av spröjs, och den enklaste formen av fönster. Här kommer vi att putsa på både insidan och utsidan av fönstret.

2. Treglasfönster utan spröjs

Här kommer vi putsa både insidan, utsidan och mellan glasen. Du får helt enkelt mer putsning om du har treglasfönster.

3. Fönster med spröjs

Fönster med spröjs är mer svårputsade än treglasfönster och räknas därför som en egen kategori.

4. Ovanligt stora/svårputsade fönster

Detta är vår sista kategori, med ovanligt stora fönster som kräver extra lång tid.

Inglasad terass/balkong

Om du har en inglasad terass eller balkong som du behöver få städad, kan du enkelt lägga till det till fönsterputsningen.

I vår kalkylator kan du enkelt räkna ut vad det skulle kosta för just ditt hem. Där kan du också blanda fritt mellan de olika fönstrena, om du har flera olika typer av fönster.

Bra villkor för dig som kund

Vi vet att det är ett stort förtroende att städa i ditt hem. Därför har vi både en Nöjdkund-garanti, och en ansvarsförsäkring, för att du som kund ska känna dig trygg.

Med vår Nöjdkund-garanti så vet vi att du kommer bli 100% nöjd. Och om du, mot förmodan, är missnöjd med putsningen av ett fönster, så kommer vi ut och åtgärdar det kostnadsfritt.

Även vår ansvarsförsäkring är en trygghet för dig som anlitar Städhjältarna. Den täcker skador upp till 10 miljoner kronor, om olyckan skulle vara framme.

Vi har även utarbetat våra rutiner i samarbete med Svenska Stöldskyddsföreningen. Det innebär till exempel att alla våra anställda skriver på sekretessavtal och att vi begär utdrag ur belastningsregistret innan anställning.

Du får RUT-avdrag för fönsterputs

RUT-avdraget är en skatteförmån som gör att du endast betalar 50% av arbetskostnaden för utfört arbete. Alla Städhjältarnas tjänster är berättigade till skatteavdrag, oavsett om du väljer städning eller fönsterputsning. RUT-avdraget kan du utnyttja upp till 75 000 kr på ett år, per person.

Du är berättigad till RUT-avdrag om du är över 18 år, betalar skatt i Sverige och är bosatt i huset. Men du behöver inte vara bosatt i huset året runt. Därför kan du få RUT-avdrag för städtjänster som utförs i en sommarstuga.

För dig som kund ska det vara smidigt att använda dig av RUT-avdraget. Därför söker vi på Städhjältarna RUT-avdraget åt dig. När den har blivit godkänd kommer RUT-avdraget automatiskt med i deklarationen. Du får ett billigare pris, utan extra krångel.

Vi verkar för en bättre bransch

Städbranschen är tyvärr en bransch där svartarbete förekommer och personalen kan ha dåliga arbetsförhållanden. Därför verkar vi på Städhjältarna för att städbranschen ska bli en bättre bransch. Det gör vi genom att erbjuda alla våra anställda kollektivavtal, med friskvårdsbidrag och bra villkor.

Vi är också ett miljöcertifierat företag. I en tid då klimatfrågan blir allt viktigare behöver alla ta sitt ansvar. Alla som anställs hos oss får en intern utbildning i hur man städar miljövänligt och vi köper enbart in miljömärkta produkter, för att minska användandet av kemikalier. Vi vet fortfarande inte den långsiktiga påverkan av vissa kemikalier.  Därför tror vi att både människan och miljön mår bra av att städa miljövänligt.

Samtidigt vill vi att alla ska kunna anlita oss på Städhjältarna. Därför får du det bästa av två världar när du väljer oss. Bra städning till humana priser.

Putsa fönster, steg för steg

Hur går en fönsterputsning med Städhjältarna till? Vi tänkte gå igenom processen, i fyra enkla steg, så att du får koll på läget.

1. Boka

Första steget är att boka. Det gör du enkelt i vår kalkylator. Där kan du skriva in antalet fönster och lägga till städning av inglasad terrass. Här får du även reda på vad det kommer kosta.

2. Förberedelser

Inför fönsterputsningen är det bra om du plockar undan lösa föremål på golv och vid ytorna runt fönster. Det är också bra att plocka ner gardiner, så att våra städhjältar får bästa, möjliga förutsättningar när de putsar dina fönster.

3. Fönsterputsningen

Den dagen som det blir fönsterputs behöver du vara hemma i början och slutet av städtillfället, för att vi ska kunna komma in. Vi kommer putsa dina fönster, in och utvändigt. Under tiden kan du luta dig tillbaka och ta det lugnt, med vetskapen om att dina fönster blir skinande rena.

4. Klart

Nu kan du njuta av dina nyputsade fönster, samtidigt som du har kunnat göra något roligt under tiden.

Vilka tillbehör behöver jag ha hemma? Behövs stege?

Du behöver inga städmaterial eller andra tillbehör hemma när vi putsar dina fönster. Istället tar våra Städhjältar med oss allt vi behöver. Om du har fönster som är placerade högt upp är det bra att du säger till oss, så tar vi med oss stege.

Detta ingår

Här ser du vad som ingår när du anlitar Städhjältarna för att putsa
dina fönster.

Våra städhjältar putsar tappert era fönster så att de blir skinande rena.
Våra städhjältar putsar fönster ner till -16 grader. Det är svårt att stoppa våra städhjältar.
Ni kan ta en paus från vardagen och koppla av medan våra fönsterputsare ger er fönster som gnistrar. Ni kan ta en paus från vardagen och koppla av medan våra fönsterputsare ger er fönster som gnistrar.
Vår nöjdkund-garanti innebär att om ni mot förmodan inte skulle vara nöjda med ett visst moment i städningen, så åtgärdas detta.

Tilläggstjänster

Följande punkter ingår ej eller debiteras extra, läs våra villkor för fullständing information om vad som ingår, inte ingår och vad som debiteras extra.
Städning av inglasad balkong ingår EJ i priset och debiteras extra.
Städning av inglasad terrass ingår EJ i priset och debiteras extra.
Om putsning av era fönster kräver att vi tar med oss egen stege så debiterar vi 250kr extra för transport.
Om era fönster inte kan öppnas putsas bara insidan av fönstret.

3 saker som är bra att veta

Vi listar tre saker som är bra att ha koll på när du beställer fönsterputsning av oss på Städhjältarna.

Avbokning

Om du skulle få förhinder, och behöva boka om, eller avboka fönsterputsningen kan du göra det fram till tre dygn innan städtillfället. Därefter debiteras 50% av arbetskostnaden.

Svåröppnade fönster

Det är viktigt att du informerar oss om du har några fönster som är trasiga eller svåröppnade. Då kommer vi på Städhjältarna att putsa insidan av fönstret, men kommer tyvärr inte kunna putsa dem på utsidan.

Allt går att lösa

Allt går att lösa, är våra Städhjältars motto. Vi anpassar oss alltid efter dina individuella förutsättningar. Inget hem är det andra likt.

Humana priser och bra villkor

Det finns ingen större vardagslyx än att unna sig en fönsterputsning i vardagen. När du anlitar Städhjältarna kan du vara trygg med att vi värnar om vår personal, hemmen vi städar i och världen vi lever i. Dessutom till ett otroligt bra pris. Testa redan idag, och se själv.

Behöver ni hjälp med fönsterputs?
Anlita Städhjältarna

Låt Städhjältarna hjälpa er med era städbehov så att ni kan lägga er tid på roligare saker!

Information

Covid-19

Vi på Städhjältarna gör allt för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Våra kunders och medarbetares trygghet är vår högsta prioritet och vi har sedan utbrottet av viruset covid19 följt utvecklingen noga. Så här arbetar vi:

Att vara kund