Lediga jobb

Vi söker alltid nya medarbetare i våra arbetslag och tar gärna emot nya ansökningar fortlöpande. Som anställd hos Städhjältarna får du utvecklas och växa i ett modernt och framgångsrikt familjeföretag.

Vill du bli en av oss?

Skicka in din ansökan idag!

Vi vill att du som jobbar hos oss ska må bra och trivas med dina arbetskamrater. Därför ordnar vi regelbundet trevliga sammankomster och aktiviteter för alla medarbetare. På så vis får du träffa dina kollegor och lära känna dem. Det är viktigt för oss att du som medarbetare känner dig delaktig och betydelsefull. 

Vi ser till att du får all den kunskap, information och de resurser du behöver för att kunna utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt och trivas med ditt arbete. Som anställd hos oss får du löpande utbildning inom städning, miljö och kundservice. Vi håller dig informerad om våra mål och visioner och lyssnar gärna på dina idéer och synpunkter. Vid behov erbjuder vi även språkstöd.

Ett fritt städarbete med hela Stor-Stockholm som arbetsplats

En god arbetsmiljö är självklar för oss på Städhjältarna. Vårt miljöengagemang är starkt och vi lägger stor vikt vid att använda skonsamma rengöringsprodukter – för både ditt och miljöns bästa. Vi erbjuder bekväma arbetskläder med smarta funktioner. Kläderna bär vårt varumärke och gör dig lätt igenkänd i ditt jobb. Som fältmedarbetare har du ett fritt jobb med hela Stor-Stockholm som arbetsplats.

Välkommen att arbeta med oss!

Information

Covid-19

Vi på Städhjältarna gör allt för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Våra kunders och medarbetares trygghet är vår högsta prioritet och vi har sedan utbrottet av viruset covid19 följt utvecklingen noga. Så här arbetar vi:

Att vara kund