Städtjänster för företag

Utforska vårt stora utbud av städtjänster

Våra städtjänster

Ta städkvalitén och servicen till nästa nivå

Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda städtjänster av högsta kvalitet som är utformade för att möta dina städbehov. Vårt engagerade team är redo att vara ditt företags hjältar när det kommer till rengöring och underhåll. Oavsett om du driver ett kontor, en butik, ett lager eller någon annan företagslokal, har vi de perfekta lösningarna för dig.

Oavsett ditt företags storlek eller behov är vi redo att ta hand om dina städbehov så att du kan fokusera på att driva din verksamhet. Kontakta oss idag för en offert och upptäck skillnaden med Städhjältarnas professionella städning för företag. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa en renare och fräschare arbetsplats!

Diamantpolering & golvvård

Våra experter inom diamantpolering och golvvård är dedikerade till att återställa och vårda golvytor till en strålande och hållbar skick. Med avancerad teknik och noggrannhet kan vi ta hand om allt från slitna golv i företagslokaler till eleganta golv i hotell och butiker.

Fönsterputs

Våra fönsterputsare är skickliga och utrustade för att ge dina fönster den klarhet och glans de förtjänar. Genom noggrann rengöring och användning av miljövänliga metoder ser vi till att ljuset strömmar in i dina lokaler och skapar en inbjudande atmosfär.

Kontorsstädning

En ren arbetsplats är en produktiv arbetsplats. Vår kontorsstädning garanterar att dina anställda arbetar i en ren och organiserad miljö. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov och scheman för att säkerställa att ditt kontor alltid är i toppskick.

Hotellstädning

För hotell är renlighet och kvalitet av yttersta vikt. Våra hotellstädtjänster är utformade för att upprätthålla en hög standard av hygien och komfort för dina gäster. Vi tar hand om allt från rumsservice till allmänna utrymmen och låter dig fokusera på att ge en minnesvärd vistelse.

Byggstädning

Efter en byggprocess kan området vara fullt av damm och avfall. Vår byggstädning tar bort alla spår av byggverksamheten och lämnar en ren och säker arbetsplats eller bostad. Vi ser till att fastigheten är redo för användning.

Trappstädning

Trapphus är ofta bortglömda, men de spelar en viktig roll för att skapa en positiv första intryck. Vår trappstädning håller trapphus rena och säkra, vilket är särskilt viktigt i bostadshus och kontorsbyggnader.

Sjukhusstädning

Inom sjukvården är hygien och infektionskontroll avgörande. Våra sjukhusstädtjänster är specialiserade på att uppfylla dessa krav och skapar en säker och ren miljö för patienter och personal.

Restaurangstädning

Renlighet är en central del av en framgångsrik restaurang. Vår restaurangstädning ser till att köket och matsalen är fläckfritt rena och redo att välkomna gästerna.

Storstädning

Ibland krävs en omfattande insats för att återställa större lokaler. Vår storstädning tar hand om allt, från tak till golv, för att återställa lokalen till sitt bästa skick.

Butiksstädning

Butiker behöver regelbunden städning för att bibehålla en attraktiv atmosfär. Vår butiksstädning fokuserar på detaljer och skapar en inbjudande handelsmiljö.

Flytt- & visningsstädning

Vid en flytt eller inför visning är en grundlig städning viktig. Våra tjänster garanterar att bostaden ser sin bästa ut och att den nya ägaren eller hyresgästen får en positiv första intryck.

Mattvätt

Mattor är värdefulla investeringar, och vår professionella mattvätt hjälper till att förlänga deras livslängd och hålla dem rena och fräscha.

Behöver ditt företag städhjälp?
Anlita Städhjältarna

Låt Städhjältarna hjälpa er med era städbehov så att ni kan lägga er tid på det ni kan bäst!

Information

Covid-19

Vi på Städhjältarna gör allt för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Våra kunders och medarbetares trygghet är vår högsta prioritet och vi har sedan utbrottet av viruset covid19 följt utvecklingen noga. Så här arbetar vi:

Att vara kund