Supporttjänster för företag

Utforska vårt utbud av supporttjänster

Våra supporttjänster

Bekväma supporttjänster

Välkommen till Städhjältarnas supporttjänster för företag! Vi är er pålitliga partner när det kommer till att skapa en ren, välmående och effektiv arbetsmiljö. Med en bred portfölj av supporttjänster är vårt uppdrag att stödja ert företag på alla sätt vi kan.

Låt Städhjältarna vara ert stöd och se till att era företagsbehov blir tillfredsställda. Upptäck våra supporttjänster och låt oss tillsammans bygga en arbetsplats där både medarbetare och verksamhet trivs!

Tvättservice

Vår tvättservice omfattar allt från textilier och linne till arbetskläder och erbjuder en praktisk och effektiv lösning för dina tvättbehov.

Matthyra

Med vårt matthyrsystem kan du enkelt och bekvämt hyra mattor för olika ändamål, oavsett om det är för företag, evenemang eller speciella projekt.

Påfyllnadsservice

Vi ser till att förbrukningsvaror som toalettpapper, tvål och andra nödvändigheter alltid är tillgängliga, så att du kan fokusera på din verksamhet.

Miljö & avfall

Vi tar hand om hanteringen av avfall och sopor på ett ansvarsfullt och miljövänligt sätt, vilket minskar ditt ekologiska fotavtryck.

Fruktkorgar

Vår fruktleveransservice är en hälsosam och uppskattad förmån för dina anställda, och vi levererar färsk frukt direkt till din arbetsplats för att främja välmående och produktivitet.

Påfyllnadstjänster?
Anlita Städhjältarna

Låt Städhjältarna hjälpa er med era löpande förbrukningsmaterial så att ni kan lägga er tid på det ni kan bäst!

Information

Covid-19

Vi på Städhjältarna gör allt för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Våra kunders och medarbetares trygghet är vår högsta prioritet och vi har sedan utbrottet av viruset covid19 följt utvecklingen noga. Så här arbetar vi:

Att vara kund