Om oss

Städhjältarna är en samling av 3 städbolag som jobbar på att vara de bästa leverantörerna av städtjänster i Stor-Stockholm och Uppsala.

Städhjältarna

Trygghet i att städningen utförs på ett korrekt sätt

Vi har lång erfarenhet att jobba både med privatpersoner och företag och är otroligt stolta över våra proffsiga städ-team. Vi tror på schyssta villkor för våra anställda och samtidigt humana priser för våra kunder.

Våra kunder kan enkelt och smidigt sköta bokningar av flera sorters städservice, ombokningar, och fakturor online, samtidigt som vår kundtjänst alltid finns tillgänglig i telefon och svarar på mail inom en timme. Dessutom erbjuder vi enorm flexibilitet i våra tjänster och vår tillgänglighet – kontakta oss med dina behov och se själv! Vår 100% nöjd-kundgaranti innebär att om du inte är nöjd med ett städmoment så åtgärdar vi det utan extra kostnad.

nystadat-hem-pa2dh6x4c2pux948idn1l3reid50t80m5j6cz5j2o0
Kunden i fokus

Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa servicen till våra kunder

Vårt främsta mål är att skapa långvariga kundrelationer. All vår personal på Städhjältarna är utbildade inom städ och är pålitliga medarbetare med lång erfarenhet inom branschen. Våra kunder lämnar mer än gärna referenser.
Om kunden inte vill lämna ut en extra nyckel är det möjligt att kunden istället får öppna dörren för Städhjältarna personal och låsa när städningen är utförd och personalen har lämnat lokalen. Det är även möjligt att komma överens om en fast plats där nyckeln hämtas och lämnas. Smidigast är dock att personalen på Städhjältarna får en extra nyckel av kunden.
Hör av dig

Behöver ni städhjälp?
Anlita Städhjältarna

Ibland blir blir vardagen för stressig för att hinna med allt som ska göras. Låt Städhjältarna hjälpa er med era städbehov så att ni kan lägga er tid på roligare saker!
Information

Covid-19

Vi på Städhjältarna gör allt för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Våra kunders och medarbetares trygghet är vår högsta prioritet och vi har sedan utbrottet av viruset covid19 följt utvecklingen noga. Så här arbetar vi:

Att vara kund