Flyttstädning

I samarbete mellan Mitthem AB, Kleni AB och Städhjältarna AB erbjuds du, som hyresgäst hos Mitthem, 10% rabatt på ordinarie priser för flyttstäd. Räkna ut ditt pris via kalkylatorn nedan eller kontakta oss, så hjälper vi dig

Spara nu 10% Städhjältarna i samarbete med Kleni & Mitthem!

Vi på Städhjältarna är proffs på flyttstädning, oavsett om det gäller en liten enrummare eller eller ett stort hus. Som en del av Kleni AB, erbjuder nu våra städhjältar dig som hyresgäst hos Mitthem, flyttstädning, till 10% rabatt! Enkelt och smidigt lägger du din beställning i kalkylatorn på denna sida.

Flyttstädning – En nödvändighet

Om du någon gång har flyttat vet du hur jobbigt och tidskrävande det är. Som om det inte är nog med att packa, ska man säga upp avtal och inte minst flyttstäda den gamla bostaden. Och det enda man vill är att flytta in i sitt nya hem.

Först ska alltså varje rum och varenda kvadratmeter av boendet flyttstädas grundligt och noggrant. Något som kräver otroligt mycket tid och planering. Vid en flyttstädning måste man bland annat rengöra bakom spisen, i golvbrunnen och alla fogar i ett badrum. Ställen man sällan inkluderar i den vardagliga städningen av hushållet.

I våra flyttstädningar ingår allt städmaterial och fönsterputs och som alltid lämnar vi garanti på jobben vi utför. För en tilläggsavgift kan vi även hjälpa dig städa hushållsmaskiner, polera golv och forsla bort lösa föremål till sopsortering. Lämna över flyttstressen till våra Städhjältar och låt oss hjälpa dig med precis det du behöver. Flyttstädning är en hushållsnära tjänst (RUT) och ger rätt till skattereduktion. Det innebär att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Städhjältarna när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.

Loading

Behöver ni hjälp med flyttstäd?
Anlita Städhjältarna

Låt Städhjältarna hjälpa er med era städbehov så att ni kan lägga er tid på roligare saker!

Information

Covid-19

Vi på Städhjältarna gör allt för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Våra kunders och medarbetares trygghet är vår högsta prioritet och vi har sedan utbrottet av viruset covid19 följt utvecklingen noga. Så här arbetar vi:

Att vara kund