Städfirma Stockholm

Städfirma Stockholm

Städhjältarna är en seriös städfirma i Stockholm

När du googlar på “Städfirma Stockholm” eller “Flyttstädning Stockholm” så får du tusentals sökträffar. Utbudet av städfirmor i Stockholm är stort men tyvärr finns det oseriösa aktörer som inte har kollektivavtal. Städhjältarna är en seriös städfirma i Stockholm som erbjuder fyra typer av hushållsnära tjänster: fönsterputs, hemstädning, storstädning och flyttstädning. Vi erbjuder alla våra tjänster i både Uppsala och Stockholm. Vårt mål är att erbjuda städning med bra villkor och humana priser.

basket-with-cleaning-items-pevz4lshc8a7prtns6ubz6hwcm4o81plqnoovvvgwo

Städning Stockholm

Städfirmor erbjuder städtjänster till privatpersoner, vilket brukar klassas som hushållsnära tjänster. Hushållsnära tjänster rör hemmet och kan vara snöskottning, barnpassning och städning. Rutavdraget ger 50% avdrag på arbetskostnaden i samband hushållsnära tjänster. Du får mer för pengarna. RUT är en akronym för Rengöring, Underhåll och Tvätt. När du beställer städning från Städhjältarna får du det förtryckt på fakturan. Det är enkelt att använda sig av RUT-avdraget.

ROT-avdraget fungerar ungefär som RUT-avdraget, men berör inte hushållsnära tjänster utan tjänster som är kopplade till renovering eller ombyggnation av huset. Det sammanlagda totalbeloppet för RUT-och-ROT-avdrag är 75 000 kr per år. Bidraget är kopplat till dig som person och för att beviljas RUT-avdrag behöver du vara över 18 år, bo i bostaden där tjänsten utförs samt betala skatt i Sverige.

Om ni är två personer som bor i samma bostad kan ni tillsammans använda er av RUT-och-ROT-avdrag för 150 000 kr per år. Om du sedan tidigare har använt RUT-avdrag så kan du kolla på Skatteverkets sida för att se hur mycket du har kvar.

Städfirman Städhjältarna

Städhjältarna är en städfirma med ett ständigt pågående kvalitets-och-miljöarbete. Vi är certifierade enligt ISO 14001 som är en miljöcertifiering för företag som aktivt jobbar med att minska sin negativa miljöpåverkan. Alla våra anställda får till exempel en intern utbildning i hur man städar miljövänligt.

En städfirma som tar ansvar

Att få städa i ett hem är ett stort förtroende som vi tar på största allvar. Innan en anställning begär vi utdrag ur belastningsregistret. Alla våra anställda har skrivit på sekretessavtal. Du kan vara trygg med att endast de bästa får jobba på vår städfirma.

Att erbjuda kvalitativ städning innebär att vi har försäkringar och garantier för dig som kund. Om du inte är helt nöjd med ett städmoment får du det åtgärdat gratis. Det är en del av vår Nöjd kund-garanti. För oss är det en självklarhet att du alltid ska vara 100% nöjd. Om olyckan skulle vara framme i ditt hem har vi en ansvarsförsäkring. Det innebär att du blir ersatt för skador upp till 10 miljoner kronor i ditt hem.

Vår kundtjänst är öppen från måndag till fredag, mellan 08:00 till 18:00. Därför kan du snabbt och enkelt få svar på dina frågor. Vi vill ge dig service av högsta klass. Därför erbjuder vi som städfirma garantier, försäkringar, tillgänglig kundtjänst och förmånliga priser.

Hemstädning Stockholm

Att beställa städning är att frigöra tid i vardagen. Stockholm är en stad som har mycket att erbjuda och därför är det lätt att städningen prioriteras ner. Att investera dina pengar i en bra städfirma är att höja kvaliteten på livet och minska stressen i vardagen. Ditt hem blir skinande rent och du får en sak mindre att tänka på.

Städhjältarna är en städfirma som vill erbjuda städning av hög kvalité och därför har vi ett ständigt pågående arbete för att se till att vi kan leverera utefter dina behov och förväntningar. När du beställer städning från oss får du alltid samma personliga städhjälte som städar hemma hos dig. Endast när din personliga städhjälte är sjuk så städar en annan städhjälte hemma hos dig. Det gör att vi alltid kan ge dig bra service.

Städning på dina villkor

Givetvis erbjuder vi som städfirma både ansvarsförsäkring och nöjdhetsgaranti. Om olyckan är framme så omfattar vår ansvarsförsäkring skador upp till 10 miljoner kronor. Vi har god förståelse för att det är ett stort förtroende att städa i ditt hem. Därför har vi både ansvarsförsäkring och väl utarbetade säkerhetsrutiner gällande nyckelhantering. Våra säkerhetsrutiner är utarbetade enligt Svenska Stöldskyddsföreningens riktlinjer. Av säkerhetsskäl berättar vi inte alla våra rutiner, men några som vi gärna lyfter fram är:

Din flexibilitet står i fokus för oss. Därför städar vi från måndagar till lördagar. Du kan enkelt välja vilken dag som passar dig bäst, samt hur ofta vi ska genomföra en städning av ditt hem. Vi erbjuder både hemstädning vid enstaka tillfällen, och på abonnemang. Abonnemangen sträcker sig från städning en gång i veckan till städning en gång i månaden. Vi rekommenderar att din städning tar 5,5 h, men även det kan anpassas. I vår kalkylator får du en uppskattning av priset för din bostad. Läs mer om hemstädning här.

Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning i Stockholm är något som många har upplevt. Nycklar ska överlämnas, kontrakt ska skrivas och den gamla bostaden ska städas. Flyttstädning är en omfattande städning som kräver sin tid och energi. Det är en vanlig källa till konflikt mellan köpare och säljare. Därför är det viktigt att den blir grundligt gjord.

Det blir kristallrent

Att lägga pengar på att hyra in en städfirma inför en flyttstädning i Stockholm är väl investerade pengar. Tänk hur mycket tid och energi du sparar. Den tid som du sparar gör att din stress minskar. Och det finns många stressande faktorer vid en flytt.

Istället för att du behöver rensa golvbrunnen och rengöra kaklet så kan våra fantastiska städhjältar göra det. Dessutom har de den kompetens och erfarenhet som krävs för att genomföra en flyttstädning som håller god kvalité. Låt oss göra ditt gamla hem skinande rent. Läs mer om vår flyttstädning här.

Storstädning

Storstädning är mer omfattande än en vanlig hemstädning. Här ingår till exempel fönsterputs samt rengöring av kyl och frys. En storstädning passar bra att genomföra var tredje månad. Du kan enkelt byta ut din vanliga hemstädning mot en storstädning i vår kundportal. I vår kundportal har du allt samlat på ett ställe. Där hittar du dina fakturor och kan avboka/omboka ett städtillfälle. Läs mer om storstädning här.

Fönsterputs

Att putsa fönster är sällan roligt. Allt som oftast är det tidskrävande. Därför skjuter man lätt på det tills fönsterna ser gråa och tråkiga ut. Men det finns en bättre lösning. När du anlitar en städfirma får du hjälp att hinna med livspusslet. Vi på Städhjältarna har god vana av att putsa alla slags fönster, även de av ovanligare karaktär. Du som kund står alltid i fokus och vi fokuserar på din flexibilitet. Du kan köpa till tilläggstjänster som städning av inglasad terrass. Och skulle dina fönster vara placerade ovanligt högt upp, tar vi med stege.

I vår priskalkylator får du enkelt svar på hur mycket det kostar. Där får du mer information om vår service samt exakta villkor. Läs mer om fönsterputs här.

Om Stockholm

Stockholm är landets största stad. Företag som Spotify och Klarna har grundats här och många av Sveriges mest populära sevärdheter kan du hitta i denna stad. Besök Skansen, Regalskeppet Vasa eller ta båten ut i Stockholms skärgård. Med ett blomstrande kulturliv och många butiker finns det en stor variation av aktiviteter att uppleva.

Hör av dig

Behöver ni städhjälp?
Anlita Städhjältarna

Ibland blir blir vardagen för stressig för att hinna med allt som ska göras. Låt Städhjältarna hjälpa er med era städbehov så att ni kan lägga er tid på roligare saker!
Information

Covid-19

Vi på Städhjältarna gör allt för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Våra kunders och medarbetares trygghet är vår högsta prioritet och vi har sedan utbrottet av viruset covid19 följt utvecklingen noga. Så här arbetar vi:

Att vara kund