Städfirma Uppsala

Städfirma Uppsala

Uppsala är Sveriges fjärde största stad

Här finns landets äldsta och första universitet, som grundades redan 1477. Uppsala är staden som Pelle Svanslös kommer från och känd för sina många studenter. I Uppsala erbjuder vi på Städhjältarna samtliga av våra städtjänster: flyttstädning, hemstädning, fönsterputsning samt storstädning. Hos oss får du alltid städning till ett förmånligt pris och alla våra tjänster är berättigade till RUT-avdrag. Som städfirma kombinerar vi det bästa av två världar: bra villkor för vår personal och bra priser för dig som kund.

Här finns landets äldsta och första universitet, som grundades redan 1477. Uppsala är staden som Pelle Svanslös kommer från och känd för sina många studenter. I Uppsala erbjuder vi på Städhjältarna samtliga av våra städtjänster: flyttstädning, hemstädning, fönsterputsning samt storstädning. Hos oss får du alltid städning till ett förmånligt pris och alla våra tjänster är berättigade till RUT-avdrag. Som städfirma kombinerar vi det bästa av två världar: bra villkor för vår personal och bra priser för dig som kund.

basket-with-cleaning-items-pevz4lshc8a7prtns6ubz6hwcm4o81plqnoovvvgwo

Städfirmor

När du ska välja städfirma i Uppsala finns det några saker som kan vara bra att tänka på. Som en seriös aktör på marknaden för städning, i både Uppsala och Stockholm, vill vi förbättra branschen inifrån. Därför är vi med i branschorganisationer inom städning som Almega, Svenska golvbranschen och städbranschen. Enligt Städhjältarna är följande faktorer bra att kolla upp:

1. Medarbetare med kollektivavtal

Att personalen på en städfirma har kollektivavtal är viktigt för att du ska veta att personalen har bra villkor. Vår bransch präglas tyvärr av en del oseriösa aktörer och därför är det extra viktigt att kolla upp kollektivavtal. Självklart har vi på Städhjältarna kollektivavtal som följer svensk lag och som innehåller förmånliga villkor, till exempel friskvårdsbidrag.

2. Nyckelhantering

Om du beställer hemstädning är det viktigt att hanteringen av nycklar sker på dina villkor och att den omfattas av säkerhetsrutiner. På Städhjältarna har vi en nyckelhantering som är utformad utifrån Svenska Stöldskyddsföreningens rutiner och du bestämmer själv om vi ska ha en extranyckel eller om du vill vara närvarande när vi genomför hemstädning hemma hos dig. Dina personuppgifter hanteras med största varsamhet. Alla våra medarbetare skriver på sekretessavtal innan anställning och vi begär utdrag ur belastningsregistret.

3. Miljöcertifiering

En miljöcertifiering hos en städfirma visar att man vill ta ansvar för vår miljö. Rengöringsmedel kan innehålla många starka kemikalier, vars risker är okända, och vars påverkan är negativ för både människa och miljö. Städhjältarna har ett pågående miljöarbete för att minska vår miljöpåverkan och är certifierade enligt standarden ISO 14001.

4. Ansvarsförsäkring

Alla seriösa städfirmor på marknaden har en ansvarsförsäkring som täcker kostnader om olyckan skulle vara framme. Att få städa i ditt hem är ett stort förtroende. Därför har Städhjältarna en ansvarsförsäkring som täcker skador på upp till 10 miljoner kronor om det värsta skulle hända.

5. Ingen bindningstid

En städfirma med abonnemang utan bindningstid ger dig som kund hög flexibilitet. Våra abonnemang har ingen bindningstid och endast 30 dagars uppsägningstid. Det ger dig den flexibilitet du behöver. Du kan närsomhelst omboka eller avboka din tid i vår kundportal. Du kan även boka in ett extra städtillfälle. Där finns även dina fakturor, så att du har allt samlat på ett ställe.

6. Nöjd kund-garanti

Om ett städmoment är slarvigt utfört är det viktigt att det kan åtgärdas. En Nöjd kund-garanti innebär att du som kund har rätt till att få städmoment åtgärdade kostnadsfritt, om du inte skulle vara nöjd. Städhjältarna har en Nöjd kund garanti. Det gör oss glada, och lite stolta, att kunna säga att alla våra kunder är 100% nöjda.

7. Kundtjänst

Att ha en tillgänglig kundtjänst är viktigt om något problem skulle uppstå. Genom vår kundtjänst kan du få information och svar på dina frågor. Vår kundtjänst är öppen alla vardagar mellan 08:00-18:00. Du kan även ta kontakt både via e-post och telefon.

Städfirma pris

Vi har förmånliga priser på alla våra städtjänster och RUT-avdraget gör det ännu mer förmånligt. RUT-avdraget är ett bidrag som gör att du endast betalar 50% av arbetskostnaden på utfört arbete. Vi på Städhjältarna ansöker om RUT-avdraget åt dig och det kommer förtryckt på deklarationen. Skulle du inte beviljas RUT-avdraget faktureras du på summan i efterhand.

För att beviljas RUT-avdrag behöver du bo i bostaden där städningen utförs, vara över 18 år samt betala skatt i Sverige. Den sammanlagda summan för RUT-och-ROT-avdrag är 75 000 kr per person och år. ROT-avdraget är RUT-avdragets motsvarighet. Det innebär att två personer som bor i samma hus har ett sammanlagt bidrag på 150 000 kr per år. Om du tidigare har utnyttjat RUT-eller-ROT-avdraget kan du enkelt kolla upp hur mycket du har kvar. Det gör du på Skatteverkets hemsida.

Flyttstäd Uppsala

En av våra tjänster är flyttstäd i Uppsala. Här hjälper vi dig med allt som behövs inför en flyttstädning. Flyttstäd är betydligt mer omfattande än vad man först tror. Under badkaret, bakom frysen och djupt ner i golvbrunnen. Man städar på ställen där det lätt samlas smuts. En dåligt genomförd flyttstädning är en av de vanligaste orsakerna till konflikt mellan köpare och säljare. Dessutom är det många andra faktorer som sker i samband med en flytt, där du också behöver lägga din tid. Överlämna därför flyttstädningen till våra medarbetare. De har erfarenheten och kunskapen för att genomföra en riktigt bra flyttstädning. Samtidigt får du mer tid till annat och minskar din stress. Läs mer om flyttstädning här.

Fönsterputs Uppsala

Fönsterputs är inte alltid det roligaste. Smutsiga och svårputsade fönster kräver mycket tid och omsorg för att bli rena. Det är även något som lätt skjuts upp när andra vardagliga problem uppstår.

 

Våra städhjältar har lång erfarenhet av fönsterputs alla slags fönster. Vare sig du har treglasfönster eller fönster med spröjs så kan vi hjälpa till. Vi anpassar oss alltid efter dig som kund och erbjuder fönsterputs i hela Uppsala. Om du har fönster som sitter ovanligt högt upp tar vi med stege och vi städar också en inglasad balkong, om så önskas. Vi putsar utsidan av fönstret ner till -16 grader. Vår flexibilitet och din tillgänglighet är i fokus och därför erbjuder vi fönsterputs i Uppsala sex dagar i veckan, från morgon till kväll. Läs mer om fönsterputs här.

Hemstäd Uppsala

Städning är inte alltid det roligaste. Därför erbjuder Städhjältarna hemstäd i Uppsala till förmånliga priser. I vår städning rengör vi alla rum hos dig. Du kan lägga till tilläggstjänster som städning av balkong. Därför kan du alltid få ett förmånligt pris, samtidigt som du kan få hjälp med specifika saker när så önskas. Du bestämmer själv hur ofta du vill ha städning. Vi erbjuder abonnemang från en gång i veckan till en gång i månaden. Din flexibilitet och nöjdhet står i fokus. Därför har vi en Nöjd Kund garanti. Om något, mot all förmodan, inte är helt perfekt åtgärdar vi det städmomentet kostnadsfritt. Du har även samma städhjälte varje gång, vilket gör att det finns en kontinuitet i städningen. Vi städar från måndag till lördag så du kan enkelt välja den dag som passar dig bäst. Du bestämmer själv hur hanteringen av din nyckel ska ske. Städhjältarna kan ha en extranyckel, mötas upp på en bestämd plats eller så är du hemma vid städtillfället. Läs mer om hemstädning här och få ett prisförslag via vår kalkylator.

Storstädning Uppsala

En storstädning är mer grundlig än en hemstädning. Den är ungefär lika omfattande som en flyttstädning och inkluderar till exempel rengöring av golvbrunnen. Golvbrunnen behöver inte rengöras varje vecka. Därför är vår storstädning ett perfekt komplement till hemstäd. Vi rekommenderar att du beställer storstädning ungefär var tredje månad. Precis som med alla våra tjänster, erbjuds storstädning i hela Uppsala och Stockholm. Vi arbetar alla dagar utom söndagar. Om du redan har ett abonnemang hos oss kan du enkelt beställa en storstädning via vår kundportal. Läs mer om storstädning här.

Välkommen att boka våra tjänster!

Välkommen att boka någon av våra hushållsnära tjänster. Vi som städföretag erbjuder flyttstädning, hemstädning, fönsterputsning och storstädning i Uppsala samt Stockholm. Välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor. Du når oss enkelt via e-post eller telefon.

Telefon: 020-100 120

Mejl: info@stadhjaltarna.se

Hör av dig

Behöver ni städhjälp?
Anlita Städhjältarna

Ibland blir blir vardagen för stressig för att hinna med allt som ska göras. Låt Städhjältarna hjälpa er med era städbehov så att ni kan lägga er tid på roligare saker!
Information

Covid-19

Vi på Städhjältarna gör allt för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Våra kunders och medarbetares trygghet är vår högsta prioritet och vi har sedan utbrottet av viruset covid19 följt utvecklingen noga. Så här arbetar vi:

Att vara kund